Rcr Etna 6'lı Meşrubat Bardağı
Rcr Etna 6'lı Meşrubat Bardağı
Rcr Etna 6'lı Meşrubat Bardağı
Rcr Etna 6'lı Meşrubat Bardağı
Rcr Etna 6'lı Meşrubat Bardağı

RCR Etna 6'lı Meşrubat Bardağı (500.01.21.0790)

Marka : RCR
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 952,93 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 809,99 TL(KDV Dahil)

RCR Etna 6'lı Meşrubat Bardağı Seti 340 ml

RCR Etna 6'lı Meşrubat Bardağı Seti 340 ml, Luxion adlı özel cam malzemesi sayesinde olağanüstü şeffaflığıyla öne çıkan bu bardaklar, üzerlerindeki çeşitli seviyelerdeki oymalar sayesinde ışığı mükemmel bir şekilde yansıtarak kendilerine özgü bir karakter kazanırlar.

RCR Etna Meşrubat Bardakları sadece görsel olarak etkileyici değil, aynı zamanda dayanıklılık açısından da üstün bir performansa sahiptir. Kristal camdan üretilmiş olan bu bardaklar, kırılmelere karşı olağanüstü bir dayanıklılık sunarlar. Aynı zamanda saf hammaddelerin benzersiz hafifliğini taşırlar ve 4.000'den fazla profesyonel bulaşık makinesi kullanımı için test edilmişlerdir.

RCR, çevreye duyarlı bir yaklaşımı benimseyerek bu bardakları 100% geri dönüştürülebilir malzemelerle üretir, böylece çevreye saygılı bir seçenek sunar. Etna 6'lı Meşrubat Bardakları, sadece zarif ve şık bir tasarım sunmakla kalmaz, aynı zamanda günlük kullanıma uygunluğu ve kalitesi ile de öne çıkar. Hem göz alıcı hem de çevreci bir seçenek arayanlar için mükemmel bir tercih olacaktır.

Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

  • Malzeme: Cam
  • Hacim: 340 ml
  • Uzunluk: 15 cm
  • Çap: 6,9 cm

RCR Cristalleria Italiana, 1967 yılında Toskana'nın kalbinde cesaret ve yeteneklerini birleştiren bir grup zanaatkarın çabasıyla doğar. Gelenekle yeniliği, tasarımı ve araştırmayı harmanlayan RCR Cristalleria Italiana, en yüksek kalitede Luxion kristal cam materyali çevreye duyarlı bir şekilde işleyerek ürünlerine hayat verir. Üretimlerini İtalya'daki karbon nötr bir eyalet olan Siena'da, atmosfere zararlı duman salınımını sınırlamak için tamamen elektrikle gerçekleştirir. "Made in Italy" ürünlerin kalitesini sofranıza taşırken çevreye duyarlı olmayı unutmayan marka anlayışıyla RCR Cristalleria Italiana, evinize sofistike İtalyan dokunuşunu taşımanızı sağlar.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR