Guzzini Two Tone 2'li Tabak Beyaz
Guzzini Two Tone 2'li Tabak Beyaz
Guzzini Two Tone 2'li Tabak Beyaz

Guzzini Two Tone 2'li Tabak Beyaz (500.01.21.0607)

Marka : Guzzini
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 2.351,76 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 1.999,00 TL(KDV Dahil)

Guzzini Two Tone 2'li Tabak Beyaz

Guzzini Two Tone 2'li Tabak Beyaz

 

Guzzini Two Tone 2'li Tabak Beyaz,50'lerin orijinal şeklini yenilikçi bir teknolojik süreçle güncelleyerek tasarlanmıştır. Vintage seti, iç kısmında katı bir beyaz tabaka ve dış kısmında şeffaf kırmızı renkli bir tabaka olmak üzere iki katmanlı malzeme ile belirlenmiştir.Estetik ve işlevselliğin mükemmel bir birleşimini sunar. Birbirine geçen kaplar, herhangi bir durum için ayrı ayrı da kullanılabilir. İtalya'da üretilmiştir. Bu set, retro tasarımı ve çok yönlü kullanımıyla sofralarınıza şıklık ve fonksiyonellik katar.Yumuşak bez ile yıkadıktan hemen sonra kurulayınız.

Ölçüler: 35 cm x 22 cm
Yükseklik: 5,5 cm
 

Guzzini Hakkında

1912 yılında kurulan Guzzini, ev yaşamını renklendiren yaratıcı ev eşyalarının öncü markalarından biridir. Günlük yaşamın her alanında estetik ve işlevselliği bir araya getiren ürünleriyle tanınan Guzzini, İtalyan tasarımının eşsiz özelliklerini dünya çapında sunar. Guzzini'nin felsefesi, günlük hayatı daha keyifli hale getirmek ve evleri renklendirmektir. Ürünlerindeki yenilikçi tasarım anlayışı, işlevselliği ve estetiği birleştirerek mükemmel sonuçlar ortaya koyar. Her bir ürün, kullanıcıların yaşamlarını kolaylaştırmak ve güzelleştirmek için tasarlanmıştır.

Fratelli Guzzini, yeşil yeniliklere, kaynakların korunmasına ve insanlara saygıya dayalı bir üretim yaklaşımıyla çevresel sürdürülebilirlik üzerine kurulu uzun soluklu bir endüstriyel kültüre sahiptir. Sürdürülebilirliğin çevreye ve toplumun refahına olan katkılarını bilen Guzzini, plastik ambalaj veya biyokütle atıklarının geri kazanımından elde edilen hammaddeleri kullanarak dayanıklı, geri dönüştürülebilir döngüsel koleksiyonlar üretir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR