Guzzini Tierra 6'lı Renkli Meşrubat Bardağı Takmı
Guzzini Tierra 6'lı Renkli Meşrubat Bardağı Takmı
Guzzini Tierra 6'lı Renkli Meşrubat Bardağı Takmı

Guzzini Tierra 6'lı Renkli Meşrubat Bardağı Takmı (500.01.21.0526)

Marka : Guzzini
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 2.704,71 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 2.299,00 TL(KDV Dahil)

Guzzini Tierra 6'lı Uzun Bardak Takımı Renkli

 

Guzzini Tierra 6'lı Uzun Bardak Takımı Renkli, zarif ve işlevsel içme bardaklarından oluşan bir seti ifade eder. 27 adet %100 PC tek kullanımlık su şişesinin geri dönüştürülmesiyle üretilmiştir. Her bir bardağın kapasitesi 520 ml'dir. Bu renkli kısa bardak takımı, çevre dostu malzeme kullanımı ve pratik yığınlanabilir tasarımıyla sofralarınıza modern bir şıklık katmaktadır.ECO programı ile bulaşık makinesinde yıkanabilir, max 55 °C'de - üst sepette yıkayınız.

Çap: 9,8 cm
Yükseklik: 12,4 cm
Hacim: 520 ml
 

Guzzini Hakkında

1912 yılında kurulan Guzzini, ev yaşamını renklendiren yaratıcı ev eşyalarının öncü markalarından biridir. Günlük yaşamın her alanında estetik ve işlevselliği bir araya getiren ürünleriyle tanınan Guzzini, İtalyan tasarımının eşsiz özelliklerini dünya çapında sunar. Guzzini'nin felsefesi, günlük hayatı daha keyifli hale getirmek ve evleri renklendirmektir. Ürünlerindeki yenilikçi tasarım anlayışı, işlevselliği ve estetiği birleştirerek mükemmel sonuçlar ortaya koyar. Her bir ürün, kullanıcıların yaşamlarını kolaylaştırmak ve güzelleştirmek için tasarlanmıştır.
Fratelli Guzzini, yeşil yeniliklere, kaynakların korunmasına ve insanlara saygıya dayalı bir üretim yaklaşımıyla çevresel sürdürülebilirlik üzerine kurulu uzun soluklu bir endüstriyel kültüre sahiptir. Sürdürülebilirliğin çevreye ve toplumun refahına olan katkılarını bilen Guzzini, plastik ambalaj veya biyokütle atıklarının geri kazanımından elde edilen hammaddeleri kullanarak dayanıklı, geri dönüştürülebilir döngüsel koleksiyonlar üretir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR