Guzzini Grace Kase Kırmızı 12 cm
Guzzini Grace Kase Kırmızı 12 cm
Guzzini Grace Kase Kırmızı 12 cm
Guzzini Grace Kase Kırmızı 12 cm

Guzzini Grace Kase Kırmızı 12 cm (500.01.21.0600)

Marka : Guzzini
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 752,93 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 639,99 TL(KDV Dahil)

Guzzini Grace Kase 12 cm Kırmızı

Guzzini Grace Kase 12 cm Kırmızı

Pio&Tito Toso tarafından tasarlanan bu koleksiyonun nesnelerini renkli ve şeffaf farklı kalınlıklardaki dilimler şekillendirir. Guzzini Grace Kase 12 cm Kırmızı, özel tasarımı ve renk kombinasyonları ile sofistike bir sofra deneyimi sunmak üzere özenle tasarlanmıştır. Maksimum 70°C sıcaklıkta yiyeceklerle temas için uygundur. Bulaşık makinesinde maksimum 50°C sıcaklıkta yıkanabilir.Yumuşak bir bezle yıkadıktan hemen sonra kurulayabilirsiniz.

Çap: 12,1 cm
Yükseklik: 5 cm
Hacim: 300 ml
 

Guzzini Hakkında
1912 yılında kurulan Guzzini, ev yaşamını renklendiren yaratıcı ev eşyalarının öncü markalarından biridir. Günlük yaşamın her alanında estetik ve işlevselliği bir araya getiren ürünleriyle tanınan Guzzini, İtalyan tasarımının eşsiz özelliklerini dünya çapında sunar. Guzzini'nin felsefesi, günlük hayatı daha keyifli hale getirmek ve evleri renklendirmektir. Ürünlerindeki yenilikçi tasarım anlayışı, işlevselliği ve estetiği birleştirerek mükemmel sonuçlar ortaya koyar. Her bir ürün, kullanıcıların yaşamlarını kolaylaştırmak ve güzelleştirmek için tasarlanmıştır.

Fratelli Guzzini, yeşil yeniliklere, kaynakların korunmasına ve insanlara saygıya dayalı bir üretim yaklaşımıyla çevresel sürdürülebilirlik üzerine kurulu uzun soluklu bir endüstriyel kültüre sahiptir. Sürdürülebilirliğin çevreye ve toplumun refahına olan katkılarını bilen Guzzini, plastik ambalaj veya biyokütle atıklarının geri kazanımından elde edilen hammaddeleri kullanarak dayanıklı, geri dönüştürülebilir döngüsel koleksiyonlar üretir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR